FABRICAREA SI DISTRIBUTIA REZERVOARELOR DE CARBURANT

Una dintre activitatile principale ale ABC Development Aviation este axata pe fabricarea instalatiilor de stocare/livrare a carburantului de aviatie, a echipamentelor aferente, cat asigurarea serviciului de mentenanta pentru aceste instalatii si echipamente.
Inca din primul an de activitate au fost derulate si finalizate proiecte ce au avut la baza atat construirea statiilor mobile si fixe de alimentare a aeronavelor cu carburant, kiturilor de transvazare-filtrare a carburantului, cat si implementarea si realizare programelor de mentenanta pentru acestea.
Pana in prezent ABC Development Aviation a dus la bun sfarsit mai mult de zece obiective constand in instalatii mobile si fixe cu o capacitate de pana la 30 mc avand ca beneficiari din randul companiilor ce fac parte atat din domeniul de stat (Ex: Aeroclubul Romaniei), cat si din domeniul privat.
( Ex: Eurocopter Romania S.A., Dunca Expeditii S.A., Aero Taxi S.R.L. Aero Getic S.R.L.)
experienta1
bara-tricolora-v3

HELIPORTURI

Experienta ABC Development Aviation in ceea ce priveste constructia heliporturilor este dobandita prin diversele proiecte executate pana in prezent si dezvoltata prin prisma complexitatii fiecaruia. Compania a construit, proiectat, certificat si a oferit servicii de consultanta pentru numeroase heliporturi:
Private: Balc, Polovragi;
De stat: Punctele de operare aeromedicale Constanta, Galati, Targu Mures, Iasi, Jibou, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea, Spitalul Municipal Beius, Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.
De asemnea ABC Development Aviation a asigurat si instalat atat sisteme de navigatie si balizaj – HAPI/AHAPI, approach lighting, balizaj luminos platforme, cat si echipamente aferente heliportului: balize metalice, maneci de vant, statii meteo.
Pe langa acestea, compania a furnizat echipamente de manevrare la sol a aparatelor de zbor si echipamente de interventie in caz de urgenta.
experienta2
bara-tricolora-v3
De-a lungul anilor de activitate ABC Development Aviation a reusit sa isi fidelizeze clientii si sa dezvolte noi servicii pentru acestia.
Mizand pe profesionalism, servicii de inalta calitate, respectand strict normele de siguranta, dar gasind solutii flexibile si adaptabile fiecarui client, compania a reusit sa intampine cu succes toate cerintele beneficiarilor proiectelor sale.