DESPRE NOI

Incepand din septembrie 2007 ne-am alaturat comunitatii aviatice din Romania, cu scopul de a crea o piata mai competitiva in acest domeniu.
Suntem o companie cu capital 100% romanesc si ne-am propus sa oferim clientilor solutii integrate de cea mai buna calitate.
Obiectivul nostru major este de a situa pe primul loc satisfactia clientilor nostri prin furnizarea unor solutii inteligente, adaptate nevoilor si cerintelor individuale, asigurand o dezvoltare organizationala durabila.
bara-tricolora-v3
Societatea ABC Development Aviation S.R.L., ca domenii principale de activitate, se axeaza atat pe asigurarea serviciilor de consultanta in domeniul aviatiei si instruirea personalului in domeniul operatiunilor aeroportuare, pe productia si distributia echipamentelor de transvazare si depozitare a carburantilor de aviatie (pentru care detine autorizatia RACR–AD-AACDA–AAD), cat si pe serviciile de mentenanta si intretinere pentru rezervoarele si depozitele de carburanti (in baza autorizatiei RACR – AD-AACDA – AAC). De asemenea, societatea desfasoara activitati de proiectare, constructie, asistenta tehnica si consultanta de specialitate privind infiintarea de obiective noi pentru infrastructura aviatiei civile (conform RACR–AD-AACDA–AAP, RACR-AD-PETA si RACR-AD-PETH).